top of page

VALSSIN MESTARITEOS VALIKOIMA

Maailman eka! LAVATANSSI METAVERSE

Kutsu unenomaiseen valssi-maailmaan 2021

Kiitos verkkotapahtuman katselusta!
Tapahtuman aikana esittelimme kaikki 11 suomalaisen ja pohjois Euroopan valssin kappaletta netissä.
Täältä osaa tapahtumasta on katsottavissa. Ole hyvä ja nauti siitä.

LAVATANSSI METAVERSE WALTZ FES 2021

LAVATANSSI METAVERSE WALTZ FES 2021
Opening

Opening

02:43
Play Video
Maijan ja Jannen häävalssi

Maijan ja Jannen häävalssi

03:20
Play Video
Valse lente

Valse lente

03:00
Play Video
Yö kerran unhoa annoit

Yö kerran unhoa annoit

04:14
Play Video

Yui Morishita

Pianisti/säveltäjä/sovittaja. Sen lisäksi, että hän soittaa pääasiassa klassisella alalla, hän osallistuu myös moniin äänityksiin studiomuusikkona. Hän osallistuu myös monenlaisiin toimintoihin, kuten musiikin tarjoamiseen videoteoksille ja kirjoittamiseen. Hän on julkaissut CD -sarjan "ALKAN PIANO COLLECTION" (ALM RECORDS), ja hänet on arvostettu useissa aikakauslehdissä, kuten "Record Geijutsu"-lehdessä. Hän valmistui Tokion taideyliopistosta ja valmistui tutkijakoulusta samassa yliopistossa. Hän on Chofun kansainvälisen musiikkifestivaalin assosioitunut tuottaja. Vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut osa-aikaisena luennoitsijana Tokion taideyliopistossa (performanssitutkija kapellimestariopetuksessa).

Jarno Kukkonen

Entinen Sibelius-Akatemian jazz-tiedekunnan dekaani, nykyään Sibelius-Akatemian lehtori ja Helsingissä asuva kitaristi. Musiikinopettaja, joka tuntee jazz-teorian ja tutustuu syvällisesti japanilaiseen kulttuuriin. Hän on julkaissut monia CD -albumeita, "Uni", "Sakura", jne., jonka nimiä tulee japanin kielestä.

Aino ja Leo

Lavatanssi kuningatar Aino ja lavatanssi kuningas Leo, molemmat ovat tulleet Lavatanssi Metaversesta ja rakastavat suomalaista tanssia ja musiikkia.
He opastavat iloisesti teidät suomalaisen valssin lumoavan maailman läpi ♪

Suomi, jossa kaikki nauttivat tanssista ja musiikista vapaasti ja tasapuolisesti. Suomalainen tango on kuuluisa tanssimusiikista, joka on kehittynyt ainutlaatuisesti Suomessa, mutta ainutlaatuinen suomalainen valssi on myös ihmisten rakastama jo pitkään. Valssi on tärkeä tanssimusiikki lavatansseissa ja se on välttämätön miellyttävä ilmapiirin luomiseksi.
Tällä kertaa esittelemme valikoituja suomalaisen ja pohjoiseurooppalaisen valssin mestariteoksia. Toivottavasti tunnette olonne onnelliseksi kuunnellen valsseja.

Tietoja suomalaisesta valssista

Järjestäjä  : 

Kansainvälinen Lavatanssi Yhdistys

Tukijat :

一般社団法人
​日本フィンランド協会
Japani-Suomi Yhdistys

Finnish Chamber of Commerce in Japan

Tapahtumayhteistyö : 

Kannatus:

FY2021 Minato Support Program for Art and Cultural Activities

bottom of page